Kanoën op de Reeuwijkse Plassen

Kanoën op de Reeuwijkse Plassen

  De Kanotocht door de Reeuwijkse Plassen moet je een keer gedaan hebben. Onder leiding van een gids kom je op plekken waarvan je niet wist dat ze bestonden. Dat is ook niet zo raar: je kunt er alleen per kano komen.

  We verzamelen om 14:00 uur bij [plek] en vertrekken dan naar [andere plek]. Onder leiding van onze gewaardeerde gids Douwe Gaffelbaard varen we dan 3 uur door de plassen.

  Meenemen:
  • iets te eten
  • een zwenbroek
  • zonnebrand, pet

  De tocht duurt tot ongeveer 19:00 uur, waarna we onder het genot van [verantwoord genotsmiddel] nog even napraten bij een kampvuur. Rond 20:30 ben je weer terug bij [lokatie].

  Voor wie?

  Iedereen van 10 – 18 jaar

  Je moet wel je zwemdiploma hebben

  Heb jij een plan?

  Ben jij jong en bruis je van de ideeën? Heb je een talent? Hou jij van organiseren? Ben jij de toekomstige VIP DJ? Zoek je een leuke stageplek? Of wil je als vrijwilliger aan de slag? Dan zijn wij op zoek naar jou! En neem ook je vrienden mee! Dus … pitch je idee bij een jongerenwerker, geef je op als deelnemer of als vrijwilliger, stuur een mailtje, bel, of loop eens binnen bij jongerencentrum De Zon.

  Dennis Baars

  Contact maken?

  We zijn niet moeilijk te benaderen, vinden niks gek en willen over alles meedenken en helpen om goeie dingen mogelijk te maken. Gewoon wat kletsen op de bank in het jongerencentrum, buiten op straat of op een andere ontmoetingsplek. En als je hulp nodig hebt, dan gaan we graag wat verder met jou persoonlijk in gesprek.

  Ons bellen of WhatsAppen kan natuurlijk ook als dit makkelijker voor je is.

  Drifa Bakkali

  Sociaal Makelaar en jongerenwerker

  Dietmar Warnders

  Jongerenwerker

  Dennis Baars

  Jongerenwerker

  Contact

  Rijngaarde 1
  2411 EV Bodegraven
  KvK 41172496
  NL39 RABO 0308881982