Vacature Raad van Toezicht SAM

SAM is de welzijnsorganisatie in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk, een sterk speler in het lokale veld voor de preventieve aanpak binnen het sociaal domein. Wij werken in samenwerking met zo’n 500 vrijwilligers en andere organisaties aan het versterken van de samenleving door de verbinding te maken tussen bewoners, bewonersgroepen en maatschappelijke organisaties. Dat doen we samen.

SAM is er voor iedereen. Voor jong en oud, actieve vrijwilligers en mantelzorgers. Voor wijkbewoners met eigen initiatief, mensen met een beperking, mensen van diverse afkomst, scholieren en studenten en voor mensen die het lastig vinden om mee te doen. SAM werkt op het terrein van sociaal makelen, individuele clientondersteuning, inburgeren, jongerenwerk, vrijwilligersorganisatie en is een leerwerkbedrijf voor jong talent.

SAM is actief binnen de gemeente Bodegraven-Reeuwijk in alle kernen en buurtschappen, waaronder Nieuwerbrug, Driebruggen, Waarder, Reeuwijk en Bodegraven. In 6 kernen heeft SAM samen met bewoners een Huis van Alles gerealiseerd en faciliteert een vorm van zelfbeheer.

Klik hier: Vacature Raad van Toezicht SAM

Contact

Rijngaarde 1
2411 EV Bodegraven
KvK 41172496
NL39 RABO 0308881982