Info voor vrijwilligersorganisaties

SAM ondersteunt vrijwilligersorganisaties met gericht advies en een activiteitenaanbod. Het activiteitenaanbod bestaat onder meer uit: de vrijwilligersmarkt, het vrijwilligersontbijt en trainingen aangeboden door de SAM Academie. Ook biedt SAM handige tips en tricks over vrijwilligerswerk en vrijwilligersorganisaties.

Kennisdocumenten

Privacy & vrijwilligerswerk
Hoe schrijf ik een goed persbericht?
Handreiking geloofsgemeenschappen en sociaal domein
Wegwijzer nieuwkomers
Wegwijzer Hulpvraag in Sociaal Domein

E-learnings

Interessante links

12 tips voor het werven van vrijwilligers
Vrijwilligers werven: Wervingscirkel
Focus op talent in plaats van beperking
Fondsenwerving

Vrijwilligersverzekering

De gemeente Bodegraven-Reeuwijk heeft verzekeringen afgesloten die de risico’s van vrijwilligerswerk zo goed mogelijk afdekken. Zo kunt u onbezorgd vrijwilligerswerk doen. Meer informatie over de vrijwilligersverzekering leest u in de brochure van Centraal Beheer.

Heeft u schade opgelopen tijdens uw vrijwilligerswerk? En wordt de schade niet gedekt door een andere schadeverzekering? Vul dan het Schade aangifteformulier in. U kunt het ingevulde formulier e-mailen naar: info@bodegraven-reeuwijk.nl of per post opsturen naar Postbus 401, 2410 AK  Bodegraven

Advies voor organisaties

De SAM Vrijwilligerscentrale geeft advies op maat over alles wat met vrijwilligers en vrijwillige inzet te maken heeft. Advies op maat? Neem contact op met:

Contact

Rijngaarde 1
2411 EV Bodegraven
KvK 41172496
NL39 RABO 0308881982