Samen voor Elkaar

Samen voor Elkaar Bodegraven-Reeuwijk

Persoonlijk contact is momenteel moeilijk. Er is niet alleen de angst op besmetting, maar ook angst om onbekende mensen in huis te laten. En dat is heel begrijpelijk. Een deel van de sociale contacten valt hiermee weg, waardoor jij je misschien eenzamer voelt dan in normale tijden. Voor jou wil Samen voor Elkaar er zijn.

Acties die we organiseren

Samen voor Elkaar bundelt acties en activiteiten die worden georganiseerd binnen onze gemeente. Voor sommige activiteiten is een aanmelding nodig, voor andere niet. Oók organiseert Samen voor Elkaar zelf acties. Deze acties staan in het teken van naar elkaar omkijken. Tweewekelijks wordt een agenda verstuurd en geplaatst met alle acties en activiteiten. In deze agenda vind je ook hoe jij je aan kan melden voor activiteiten. Je kunt Samen voor Elkaar Bodegraven-Reeuwijk ook volgen op social media.

samen voor elkaar op insta

Ook jij kan aanhaken bij Samen voor Elkaar

Aanhaken bij Samen voor Elkaar kan op verschillende manieren. Je kan je aanmelden voor de tweewekelijkse agenda en meedoen aan bestaande acties en activiteiten. Daarnaast kan je ook zelf een actie of activiteit op touw zetten. Jouw actie of activiteit wordt dan geplaatst in de agenda, maar Samen voor Elkaar kan ook met je meedenken.

Já ik meld mij aan voor de tweewekelijkse agenda!
Laat dat weten door een MAIL te sturen of bel op werkdagen tussen 9 en 12 uur naar 0172-614500.

Já ik wil een actie of activiteit op touw zetten!
Laat dat weten door een MAIL te sturen of bel van maandag t/m donderdag met 06-47565448.

(Hulp)vragen?
Neem contact op met SAM via 0172-614500 of info@samwelzijn.nl, of neem een kijkje op onze internetpagina over nieuwe en bestaande initiatieven tijdens deze coronacrisis.

Contact

Rijngaarde 1
2411 EV Bodegraven
KvK 41172496
NL39 RABO 0308881982