AutoMaatje gaat weer rijden!

vanaf 1 juni 2020 gaat AutoMaatje weer starten en kunnen ritten worden aangevraagd net zoals voorheen.
Deelnemers die nu in het systeem staan van AutoMaatje kunnen direct gebruik maken van AutoMaatje. Nieuwe deelnemers schrijven we weer in vanaf 1 augustus 2020. Waarom!! We starten in juni met een kleine groep vrijwilligers.

Gezien de corona in ons land zijn er wel wat aanpassingen.

Bij de vrijwilligers is de zitplaats vrijwilliger niet afgeschermd door kunststof platen zoals bij taxi en om de 1½ mtr. norm zoveel mogelijk toe te passen vervoeren we 1 deelnemer per rit.
Begeleiders van de deelnemer gaan op eigen gelegenheid naar de afspraak of met een extra rit van Automaatje.

Deelnemers dragen een mondkapje tijdens de rit, deelnemers moeten gezond zijn wat betreft Corona.
De coördinator vraagt bij aanvraag van de rit naar de gezondheid van de deelnemer. De vrijwilliger belt de deelnemer een half uur voor aanvang van de rit met de gezondheidsvragen over corona. Dit om overdracht te voorkomen.

Coördinator belt na matching van de rit naar de deelnemer wat de onkosten zijn zodat deelnemer met gepast geld kan betalen.

De rit wordt net als voorheen twee werkdagen van te voren aangevraagd via het 06 nummer van AutoMaatje 06-19860304 of per email: automaatje@samvrijwilligers.nl.

Zodra de overheid wijzigingen aanbrengt voor het openbaarvervoer zal AutoMaatje dit aanpassen, zodat we met z’n allen mee werken aan veilig vervoer,

Coördinatoren AutoMaatje Bodegraven-Reeuwijk

Contact

Rijngaarde 1
2411 EV Bodegraven
KvK 41172496
NL39 RABO 0308881982