Bewegen én ontspannen op 1 juni

SAM en de Buurtsportcoaches steken de handen in één. Gezamenlijk organiseren zij een moment speciaal voor alle inwoners die zorg dragen voor een ander. Een moment waar beweging en ontspanning elkaar ontmoeten. Nergens kan dit beter dan in de natuur, aan het water met het zonnetje op je gezicht!

Als mantelzorger draag je zorg voor een naaste met een ziekte of een beperking. Dat kan je kind, je partner, je vader of moeder, een ander familielid, een buurvrouw of goede vriend zijn. Voor de één zal dit zich uiten in taken als boodschappen doen, de was doen of schoonmaken. De ander richt zich meer op persoonlijke verzorging. Deze mantelzorgtaken combineren veel mensen ook nog eens met een baan. Het is van belang dat je zelf ook gezond en in balans blijft. Dit is echter niet altijd een makkelijke opgave.

Daarom is het de hoogste tijd voor ontspanning en beweging! SAM organiseert in samenwerking met Sport en Welzijn de activiteit Samen voor jou. Een middag gevuld door een combinatie van dynamiek en rust. Tijdens de activiteit maak je kennis met verschillende manieren van bewegen. De activiteiten worden verzorgd door de Buurtsportcoaches en @ AerialYogaGouda. Op dinsdag 1 juni verzamelen we om 16:00 uur op de parkeerplaats voor restaurant het paviljoen bij het Reeuwijkse Hout. Vervolgens verplaatsen we ons naar een mooie plek aan het water, waar de activiteit zal plaatsvinden. Om 17:30 uur is de activiteit afgelopen.

Wil je graag meedoen, maar zie je hier geen mogelijkheid toe doordat je bijvoorbeeld voor iemand moet zorgen of niet op locatie kan komen? Er zijn verschillende mogelijkheden waarmee de beren op de weg worden getackeld. Neem contact op met SAM (d.bakkali@samwelzijn.nl), zij denken graag met je mee en brengen je op de hoogte van de mogelijkheden.

Ook zonder mantelzorgregistratie kun je deelnemen aan deze activiteit. De activiteit vindt aansluiting op alle leeftijden, dus ben jij mantelzorger? Meldt de dan snel aan via www.senw-br.nl/samen-voor-jou.

 

Contact

Rijngaarde 1
2411 EV Bodegraven
KvK 41172496
NL39 RABO 0308881982