CKV Reeuwijk op workshop bij het Rode Kruis Bodegraven

Ieder jaar organiseert de SAM Vrijwilligerscentrale samen met het Rode Kruis in Bodegraven een aantal keer de workshop Eerste Hulp Bij Ongelukken (EHBO). Normaliter doen vrijwilligers vanuit diverse organisaties hieraan mee. Afgelopen vrijdag had een groep van 17 CKV Reeuwijk vrijwilligers een primeur: deze keer werd er voor de eerste keer een workshop voor vrijwilligers van één organisatie georganiseerd!

De SAM Vrijwilligerscentrale kreeg met regelmaat de vraag van vrijwilligersorganisaties of een EHBO workshop voor eigen organisatie tot de mogelijkheden behoorde. Want, gaven zij aan, zij hadden zelf al veel vrijwilligers die mee zouden willen doen. Om deze reden zijn de Vrijwilligerscentrale en het Rode Kruis samen rond de tafel gaan zitten om de mogelijkheden te bespreken.

Met succes! Zij zijn een samenwerking aangegaan waardoor vrijwilligersorganisaties die volledig draaien op vrijwilligers tegen een reduceert tarief een EHBO workshop voor eigen vrijwilligers kunnen organiseren. Indien een organisatie geïnteresseerd is in het organiseren van een workshop voor eigen vrijwilligers, kunnen zij contact opnemen met de SAM Vrijwilligerscentrale voor meer informatie.

 

Contact

Rijngaarde 1
2411 EV Bodegraven
KvK 41172496
NL39 RABO 0308881982