Wat fijn dat jij, of jullie als vrijwilligersorganisatie deel uitmaken van dit platform. Op deze manier maken wij het samen eenvoudiger om aanbod in vrijwilligerswerk bekend te maken. En kan je aan zoveel mogelijk potentiële vrijwilligers laten zien wat zij voor jou (of jullie) kunnen betekenen. Om dit platform zo up-to-date mogelijk te houden, willen wij jou vragen om zelf vacatures te plaatsen, beheren en contactgegevens bij te werken. Als een vacature vervult is, is het dan ook prettig als je deze verwijderd.

Weet je nog niet zo goed hoe het plaatsen en beheren van vacatures werkt? Bekijk dan onderstaande documenten. Lukt het nog steeds niet? Neem dan contact op met Esmée Hensen via 06-47565448 of vrijwilligerscentrale@samwelzijn.nl

Uitleg vacature plaatsen
Uitleg vacature beheren

Vrijwilligers Vacaturemuur

Gedurende het jaar biedt de vrijwilligerscentrale, naast de online vacaturebank, de mogelijkheid om de vacature ook offline onder de aandacht te brengen. Dit doen wij door middel van de Vrijwilligers Vacaturemuur, dit is een verplaatsbare promotiewand met daarop vrijwilligersvacatures die gedurende het jaar op verschillende locaties wordt geplaatst. Voor de plaatsing van de vacaturemuur op een locatie ontvang jij, of jullie als vrijwilligersorganisatie een mail met de vraag om mee te doen. Meer uitleg hierover vind je hier.

Contact

Rijngaarde 1
2411 EV Bodegraven
KvK 41172496
NL39 RABO 0308881982