KAARTJES: Ik twitter je een tweetje om je te laten weten dat….

Een kaartje ontvangen kan iemands dag fantastisch maken. Kleine moeite toch om een kaartje op de bus te doen? Speciaal daarom heeft Samen voor Elkaar voor jou een kaart ontworpen, om door te sturen naar iemand die je een warm hart toedraagt. Laat het roodborstje de brenger zijn van een hartverwarmende tweet.

Vanaf 10 februari worden de blanco kaarten verspreid, misschien vind je er één op je deurmat, of kom je ze ergens anders tegen. Kom jij zo’n kaart met roodborstje tegen en is er nog niks opgeschreven? Bedenk een tekst, een vraag, groot of klein, schrijf deze op en doe deze bij een ander door de brievenbus. Doe jij mee?

De vrijwilligers van Samen voor Elkaar verspreiden zelf de blanco kaarten. Lijkt het jou leuk om mee te helpen, zodat zoveel mogelijk mensen een kaartje kunnen schrijven? Laat het dan weten.

Zeker zijn van het ontvangen van zo’n mooie blanco kaart, om zelf door te sturen naar een ander? Kom vanaf 10 februari tussen 09.00 en 11.00 langs bij de balie van SAM te Rijngaarde 1, Bodegraven.

www.samwelzijn.nl/samenvoorelkaar

 

Contact

Rijngaarde 1
2411 EV Bodegraven
KvK 41172496
NL39 RABO 0308881982