Paas Kleurplaat Zoektocht

Zondag 4 feb 11:00 – 17:00

Een initiatief van Samen voor Elkaar Bodegraven-Reeuwijk

Zondag 4 april is het Eerste Paasdag en dat belooft een mooie voorjaarsdag te worden, dus gaan we lekker naar buiten! Samen voor Elkaar Bodegraven-Reeuwijk heeft een leuke kleurplaat voor je gemaakt. Deze mag je uitprinten, inkleuren en thuis voor het raam hangen.

Misschien kennen jullie de ‘Berenjacht’ nog, waarbij je een knuffel voor het raam zette. Buiten zag je mensen een turfje zetten op hun lijstje als ze weer een knuffelbeer gevonden hadden. Met de Paas Kleurplaat Zoektocht werkt dat precies zo. Alleen ga je nu op zoek naar zo vele mogelijk Paas kleurplaten bij jou in de buurt! Iedereen kan meedoen, jong en oud.

  • Print de kleurplaat
  • Kleurplaat inkleuren en ophangen voor het raam
  • Extra leuk: verstop ook wat paaseitjes in je voortuin
  • Je loopt een willekeurige route door je woonplaats, op zoek naar kleurplaten en paaseieren

Je kunt ook een kleurplaat maken voor iemand anders: je buren, opa, oma of oppas bijvoorbeeld. Zij hangen jouw kleurplaat voor het raam bij hen thuis en doen zo ook mee!

Paaseieren kun je dus vinden als kleurplaat voor het raam én misschien ook wel in de tuin waar de kleurplaat hangt. Dat wordt een spannende zoektocht. Wij wensen je heel plezier!

Wij nodigen iedereen in Bodegraven, Reeuwijk, Nieuwerbrug, Waarder en Driebruggen uit om mee te doen op zondag 4 april. Je kunt om 11:00 uur beginnen met jouw zoektocht en zo lang meedoen als je zelf wilt.

www.samwelzijn.nl/samenvoorelkaar

Contact

Rijngaarde 1
2411 EV Bodegraven
KvK 41172496
NL39 RABO 0308881982