Pop-Up Atelier 15 mei 2019

15 mei, Bij SAM te Rijngaarde 1 van 13.00 tot 16.00 uur.

Op woensdag 15 mei toveren we de vernieuwde zaal “Bij SAM” om in een Pop-Up Atelier, waar je samen met Rotterdamse kunstenares Chantal van Heeswijk aan de slag kunt gaan. Kinderen, tieners, volwassenen en ook ouderen kunnen hier aan mee doen, samen of alleen. Werk met woorden, maak je eigen schijfsels en vorm daarmee je eigen kunst. Sluit aan bij één van de zeven doorlopende workshops, of doe ze allemaal! Tussendoor geeft Chantal ook nog een kleine voorstelling genaamd “Schrijfsels uit eigen hoofd”. Hieronder lees je meer over het programma en over Chantal van Heeswijk.

13.00 tot 16.00 uur: Doorlopende workshops
– “Maak van jezelf een woord”
– “Nieuwe woorden bakken”
– “Woord kruist woord”
– “De Inspiratie stok”
– “Stempel voor twee”
– “Beschrijf je idee”
– “Schrijf heel klein, zodat je ruimte krijgt in je brein”

14.30 tot 14.45 uur: Voorstelling “Schrijfsels uit eigen hoofd”
Chantal geeft een kleine voorstelling genaamd “Schrijfsels uit eigen hoofd”. Deze voorstelling combineert zij met een presentatie van deelnemende kinderen. Sluit hiermee je middag af, ga hierna nog door of.. Kijk naar de voorstelling en ga daarna zelf aan de slag!

Chantal van Heeswijk
Zelf heb ik een haat liefde verhouding met taal, door mijn dyslectische hoofd ben ik pas op latere leeftijd begonnen met schrijven. Inmiddels heb ik voorstellingen gemaakt op Oerol en de Parade, heb ik een boekje uitgegeven en onlangs een kalender. Allemaal gebaseerd op mijn eigen ‘Schrijfsels uit eigen hoofd’. Naast mijn ervaring als docent (15 jaar Design Academy ) en coach geef ik sinds kort ook workshops creatief denken waarin ik mijn expertise over creatief leren inzet en omzet in praktische toepassingen.

Ik werk graag vanuit de positie dat leren een aanvulling is op wat iemand al kan.
Met materialen en thema’s die heel toegankelijk zijn, kun je soms en wat makkelijker de diepte in. Zodra er sommige elementen duidelijk zijn, kan er ruimte komen voor onduidelijke dingen. Het kan eigenlijk niet mislukken. Als een ander resultaat dan voor ogen ook tot resultaat gerekend wordt.

 

Contact

Rijngaarde 1
2411 EV Bodegraven
KvK 41172496
NL39 RABO 0308881982