SAVE THE DATE! 10 september vrijwilligersevent

Bodegraven-Reeuwijk – Op zaterdag 10 september slaan het Evertshuis en de SAM Vrijwilligerscentrale de handen in één. Het Evertshuis laat zien wat het allemaal in huis heeft en de Vrijwilligerscentrale organiseert het vrijwilligersevent voor iedereen die binnen de gemeente vrijwilliger is of wilt worden. Met een vol en gevarieerd programma staan de deuren deze dag wagenwijd open van 11.00 tot 16.00 uur. De toegang is gratis. 

Evertshuis
Het Evertshuis bruist als nooit te voren. Maar wat gebeurt er eigenlijk allemaal in dat grote pand? Naast theaterprogrammering vinden er jaarlijks vele cursussen en overige activiteiten plaats. Er is een breed aanbod van muziek- en musicallessen, cursussen op het gebied van schilderen en beeldhouwen. Daarnaast biedt het Evertshuis plaats aan lokale bedrijven, stichtingen en verenigingen. Tijdens de Open Dag is er een informatiemarkt waar verschillende organisaties zich zullen presenteren. In de ochtend worden er musicallessen voor kinderen van 4 t/m 12 jaar gegeven door het Jeugdtheaterhuis. Er is een gevarieerd programma met muziek, rondleidingen en een hapje en drankje.

Vrijwilligersevent
Voor iedereen die vrijwilligerswerk doet of zoekt organiseert de SAM Vrijwilligerscentrale het Vrijwilligersevent. U vindt er de vvrijwilligerseventrijwilligersvacaturemuur, om eenvoudig zelf te kijken wat er allemaal te doen is en de Vrijwilligerscentrale is aanwezig om al uw vragen te kunnen beantwoorden. Bezoekers kunnen ook een talentcheck laten doen en er zijn interessante workshops voor iedereen die al vrijwilligerswerk doet!

Meer informatie over het programma en de workshops wordt later bekend gemaakt, zet ZATERDAG 10 SEPTEMBER alvast in je agenda!

www.samwelzijn.nl/vrijwilligersevent 

www.evertshuis.nl/open-dag22

 

Contact

Rijngaarde 1
2411 EV Bodegraven
KvK 41172496
NL39 RABO 0308881982