Save the date! Vrijwilligersevent 7 december. Kom jij ook?

Iedereen die vrijwilligerswerk zoekt of al vrijwilligerswerk doet is welkom op hét Vrijwilligersevent van gemeente . Ook als je gewoon nieuwsgierig bent kan je even langskomen. Het vrijwilligersevent duurt van 15.00 tot 21.00 uur en is bedoeld om nieuwe vrijwilligers aan te trekken en huidige vrijwilligers te bedanken.

Het programma bestaat uit 3 onderdelen: de koffie2go, talentcheck en workshops. De koffie2go is dé plek waar mogelijke en huidige vrijwilligers elkaar ontmoeten. Je kan langs alle vrijwilligersvacatures lopen en kijken of er vrijwilligerswerk is dat bij jou past. Je kan het gesprek aangaan met vrijwilligers die er rondlopen en je kan natuurlijk een kopje koffie, of iets anders te drinken halen.

Tegelijkertijd met de koffie2go, kan je de talentcheck doen. Door het beantwoorden van een aantal korte vragen, kom jij erachter welk vrijwilligerswerk bij jou past! Voor iedereen die al vrijwilligerswerk doet, in welke vorm dan ook, is er een divers aanbod aan leuke maar ook interessante workshops. In totaal worden er 9 workshops georganiseerd, waaronder EHBO en kerststukjes maken. Waar je moet zijn? Het vrijwilligersevent is op 7 december van 15.00 tot 21.00 uur Bij SAM, te Rijngaarde 1 in Bodegraven. Vrijwilligers vanuit de hele gemeente zijn welkom! Is vervoer ernaartoe een probleem maar wil je wel komen? Neem dan contact op met Esmée Hensen via 06-47565448, zij denkt met je mee.

Meer informatie over het Vrijwilligersevent? Klik hier!

Meer SAM nieuws? Klik hier!

Contact

Rijngaarde 1
2411 EV Bodegraven
KvK 41172496
NL39 RABO 0308881982