Uitnodiging Sportnetwerk Bodegraven – Reeuwijk 26 maart 2019

Als vrijwilliger binnen een sportvereniging kan je weleens ergens tegenaan lopen. Tijdens de bijeenkomsten van het sportnetwerk gaan wij in op vragen vanuit de praktijk, met iedere keer een ander thema. De avond van 26 maart staat in het teken van vrijwilligerswerk, de werving van vrijwilligers en de binding daarvan. Graag nodigen wij jou uit om hierbij aanwezig te zijn!

Op dinsdag 26 maart ben je om 19.30 uur welkom in het clubhuis van de Jeu de Boules Vereniging in Bodegraven (Groene Zoom 6). Door middel van creatief denken gaan wij in op vragen uit de praktijk en proberen wij met elkaar tot oplossingen te komen, vragen vanuit jou/jullie dus.

Creatief denken: denk absurd, denk crimineel, denk omgekeerd, kortom denk anders. Laat je door de buurtsportcoaches meenemen in de wereld van creatief denken.

De avond zullen we afsluiten met een netwerkborrel.

Ben jij erbij? Deelname is gratis! Je kan jezelf aanmelden door een mail te sturen naar vrijwilligerscentrale@samwelzijn.nl. Vermeld hierin jouw naam, e-mailadres en de vereniging waar jij vrijwilliger bent.

26 maart van 19.30 tot 22.00 uur, Groene Zoom 6 te Bodegraven (Clubhuis Jeu de Boules OBS Bodegraven)

Tot dan!

Sportnetwerk Bodegraven – Reeuwijk is een nieuw initiatief binnen onze gemeente, geïnitieerd door SAM en de Buurtsportcoaches. Loop jij als vrijwilliger wel eens ergens tegenaan en zou je graag meer informatie willen? Neem contact op met buurtsportcoach@sbab.nl. Mogelijk kunnen we jouw vraag gelijk beantwoorden of ontstaat er een nieuwe bijeenkomst in het teken van jouw vraag!

Contact

Rijngaarde 1
2411 EV Bodegraven
KvK 41172496
NL39 RABO 0308881982