Uitnodiging vrijwilligersontbijt 11 maart

Op zaterdag 11 maart vindt het gezellige jaarlijks terugkerende vrijwilligersontbijt weer plaats, tegelijkertijd met NL Doet! Ben jij er ook bij? Het hele jaar door zet jij je als vrijwilliger in binnen de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. De SAM Vrijwilligerscentrale waardeert je inzet zeer en nodigt je daarom uit voor het ontbijt.

Op dezelfde dag en de vrijdag ervoor is ook NL Doet. De grootste vrijwilligersactie van Nederland, die wordt georganiseerd door het Oranje Fonds. NL Doet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken.

Met een stevig vrijwilligersontbijt kunnen jullie de NL Doet zaterdag goed beginnen. Ga je op vrijdag al klussen met een groep vrijwilligers? Dan is het ontbijt op zaterdag wellicht een leuke afsluiting van de activiteit. Het is overigens geen voorwaarde dat je meedoet aan NL Doet. Ook als je alleen wil komen ontbijten ben je van harte welkom!

Het vrijwilligersontbijt vindt plaats in de Huizen van Alles en is op zaterdag 11 maart van 08.30 uur tot 10.00 uur. Je kan je voor één van de onderstaande locaties opgeven:

  • Bodegraven, Vromade 1B
  • Driebruggen, Laageind 1
  • Reeuwijk Brug, Van Staverenstraat 39
  • Reeuwijk Dorp, Kaagplein 13
  • Waarder, Pr. Maximalaan 2 (Huiskamer van Waarder)
  • Nieuwerbrug, Graaf Albrechtstraat 1

Je aanmelding ontvangen wij graag vóór 8 maart. Je kan je opgeven bij de SAM Vrijwilligerscentrale via vrijwilligerscentrale@samvrijwilligers.nl. Vermeld bij de aanmelding je naam en ook de locatie waar je wenst te ontbijten. Mocht jij je samen met andere vrijwilligers op willen geven, dan kan dat. Vermeld naast je naam, de organisatie en de locatie dan ook met hoeveel vrijwilligers je komt.

Wij zien je graag op het vrijwilligersontbijt op zaterdag 11 maart 2023!

Contact

Rijngaarde 1
2411 EV Bodegraven
KvK 41172496
NL39 RABO 0308881982