Vrijwilligersontbijt 16 maart 2019

Op 15 en 16 maart 2019 organiseert het Oranje Fonds, samen met duizenden organisaties in het land NL Doet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NL Doet zet de vrijwilliger in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken. Ook in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk worden er een tal van leuke vrijwilligersklussen georganiseerd waar u zich voor in kunt zetten. Kijk op www.nldoet.nl voor alle klussen.

De SAM vrijwilligerscentrale en de gemeente Bodegraven-Reeuwijk waarderen uw inzet en die van alle andere vrijwilligers die in de gemeente actief zijn zeer. Daarom willen wij de tweede NL Doet dag, zaterdag 16 maart, starten met een gezellig vrijwilligersontbijt! Met een Met een stevig ontbijt kunt u de ‘NL Doet’ dag goed beginnen! Het is overigens geen voorwaarde dat u deelneemt aan NL Doet. Ook als u alleen wilt komen ontbijten, bent u van harte welkom.

Het vrijwilligersontbijt vindt plaats in de ‘Huizen van Alles’ en is op zaterdag 16 maart van 08.30 uur tot 10.00 uur. U kunt zich voor één van onderstaande locaties opgeven:

Bodegraven, Vromade 1B, Bodegraven
Driebruggen, Laageind 1 (Custwijc)
Nieuwerbrug, Graaf Albrechtstraat 1 (Wierickehuis)
Reeuwijk Brug, Van Staverenstraat 39 (Bibliotheek)
Reeuwijk Dorp, Kaagplein 13 (Dorpshuis De Kaag)
Waarder, Pr. Maximalaan 2, (Maximalocatie)

Uw aanmelding ontvangen wij graag vóór 12 maart. U kunt zich opgeven bij de SAM Vrijwilligerscentrale door een e-mail te sturen naar vrijwilligerscentrale@samvrijwilligers.nl of via telefoonnummer (0172) 614 500. Vermeld daarbij uw naam en ook de locatie waar u wenst te ontbijten. Mocht u namens een vereniging of stichting meerdere vrijwilligers op willen geven, dan kan dat. Vermeld naast uw naam, de organisatie, de locatie dan ook met hoeveel vrijwilligers u komt.

Contact

Rijngaarde 1
2411 EV Bodegraven
KvK 41172496
NL39 RABO 0308881982