Vrijwilligerspuzzel aftrap van de campagne

Afgelopen woensdag stond paginagroot de vrijwilligerspuzzel in de krant! Deze puzzel is de aftrap van de campagne rondom vrijwilligerswerk binnen Bodegraven-Reeuwijk, ontwikkeld door de SAM Vrijwilligerscentrale in samenwerking met Graficelly. Inwoners kunnen de oplossing opsturen naar vrijwilligescentrale@samvrijwilligers.nl en maken kan op een leuke prijs. Natuurlijk hoopt de vrijwilligerscentrale ook dat inwoners een kijkje nemen bij de deelnemende vrijwilligersorganisaties.

2021 is hét jaar van de vrijwilliger. Landelijk, maar ook lokaal steken heel veel mensen hun handen uit de mouwen voor de maatschappij. Zij zijn onmisbaar en maken onze gemeente een stuk mooier en prettiger om in te wonen. Toch zijn er altijd extra handen nodig om vrijwillige taken te vervullen. Om vrijwilligers in het zonnetje te zetten én nieuwe vrijwilligers aan te trekken is de campagne in het leven geroepen.

En wat de slogan van de campagne is? Dat is de uitkomst van de puzzel, dus deze houden wij nog heel even geheim. Weet jij al wat het is?

Meer SAM nieuws? Klik hier!
Op zoek naar vrijwilligerswerk? Klik hier!

Contact

Rijngaarde 1
2411 EV Bodegraven
KvK 41172496
NL39 RABO 0308881982