Wandelmaatjes Reeuwijk

21 maart begint de lente. Buiten zien we al een voorbode van betere tijden. Hier en daar schieten de krokussen de grond uit en de vogels beginnen weer te fluiten. Tijd voor een ommetje, een blokje om of een lange wandeling.

Misschien wil je al een tijdje naar buiten en komt het er niet van. Wellicht wil je vrijwilligerswerk doen maar heb je geen tijd voor langdurige verplichtingen. Of je wandelt zelf wel maar vindt het in je eentje toch wat ongezellig. Schrijf je dan nu in en ga met elkaar de lente tegemoet.

De Buurtsportcoaches, Rotary Reeuwijk en Samen voor Elkaar helpen een handje bij het vinden van een wandelmaatje.

Op de website van SenW (www.senw-br.nl/wandelmaatje) kun je je inschrijven als je een wandelmaatje zoekt of als je zelf graag wandelmaatje wilt zijn. Laat je gegevens achter en de Buurtsportcoaches nemen contact met je op voor het maken van een geschikte koppeling.

In Reeuwijk starten we met een pilot waarbij Reeuwijkers met mede-Reeuwijkers kunnen gaan wandelen. Er is voor elk wat wils. Er zijn meerdere routes beschikbaar die allemaal beginnen bij DeliFrance. Wij zorgen voor een eerste wandelafspraak. Bevalt het? Dan kun je samen opnieuw afspreken. Liever nog een keer met een andere Reeuwijker lopen? Laat het ons weten, dan regelen we een nieuwe afspraak. Wandelen gaat natuurlijk coronaproof, een mondkapje is niet nodig maar 1,5 meter afstand houden wel.

Meedoen? Het is heel eenvoudig. Stuur een e-mail naar reeuwijkwandelt@gmail.com met je naam en telefoonnummer. Wij nemen dan telefonisch contact met je op. Voor de eerste 50 wandel maatjes staat er een gratis koffie of thee klaar bij de Delifrance.

Als je geen wandelmaatje zoekt maar wel vaker naar buiten wilt, kun je de gratis Ommetje app downloaden. Voer de code CDHBE in en wandel mee met “Ommetje ReBo”. Dan kun je niet alleen zelf bijhouden hoeveel ommetjes je al hebt gelopen maar ook hoeveel ommetjes andere inwoners van onze gemeente hebben gelopen.

Contact

Rijngaarde 1
2411 EV Bodegraven
KvK 41172496
NL39 RABO 0308881982