Pop-Up Atelier een succes!

Afgelopen 15 mei, kon jong en oud hun creativiteit op de vrije loop laten gaan ‘Bij SAM’. Deze middag werd de vernieuwde activiteitenruimte ‘Bij SAM’, gelegen in Rijngaarde, omgetoverd tot een heus Pop-Up Atelier.

De gehele middag kon iedereen aansluiten bij 7 leuke en creatieve workshops. Eén van deze workshops was tekenen met de ‘inspiratiestok’. Met deze ‘inspiratiestok’, met aan het uiteinde een stift, moest worden getekend op afstand. Dit was niet makkelijk, maar wel heel leuk! Hierdoor werd een tekening altijd net iets anders dan je voor ogen had, maar kon je vervolgens veel nieuwe inspiratie uit opdoen.

Veel van de workshops waar deelnemers aan mee konden doen, stonden in het teken van taal. Wie wist dat het zo leuk kon zijn om te spelen met taal? Zo maakte een stel meiden met elkaar een verhaal, door om en om een woord te schrijven. Ook kwamen de gedachten van anderen met woord en tekening op papier. Kon je niks nieuws meer bedenken? Dan grabbelde je een letter uit de ideeënbak, of scheurde je een pagina uit een oud woordenboek.

Al met al wordt er teruggekeken op een leuke, creatieve, maar ook zeker boeiende middag ‘Bij SAM’. Lijkt het jou ook leuk om iets te organiseren in de activiteitenruimte ‘Bij SAM’? Laat het ons weten! De deuren staan wagenwijd open voor nieuwe mensen, ideeën, initiatieven en ontmoetingen voor jong en oud. Neem contact op met Jessica van Vugt via j.vanvugt@samwelzijn.nl of 06-81588468.

Contact

Rijngaarde 1
2411 EV Bodegraven
KvK 41172496
NL39 RABO 0308881982