Brainstormsessie – Werven en activeren van vrijwilligers na deze gekke jaren

Merk jij dit ook? De afgelopen tijd is er veel veranderd. Het werken met vrijwilligers, het werven van vrijwilligers.. alles is flink veranderd en ja, helaas lijkt corona daar een grote rol in te hebben gespeeld.

Daarom organiseren wij een brainstormsessie voor: vrijwilligersorganisaties, vrijwilligers maar ook voor degene die bijvoorbeeld onlangs gestopt is met vrijwilligerswerk. Kortom: voor iedereen die graag wil meedenken in hoe wij, met elkaar, het vrijwilligerswerk op de kaart kunnen zetten! Hoe wij binnen de gemeente mensen kunnen enthousiasmeren om weer taken op te pakken.

Je bent van harte welkom op deze brainstormsessie, op:
Datum: Woensdag 6 juli om 19.30 uur (verwachte eindtijd: 21.30 uur)
Waar: Bij SAM, Rijngaarde 1, te Bodegraven.

Tijdens deze sessie proberen we met elkaar het probleem in kaart te brengen. We gaan in op:

  • Wat zien jullie?
  • Welke veranderingen merken jullie op?
  • Waar denken wij met elkaar dat het aan ligt?

Als blijkt dat er een probleem speelt, organiseren wij een 2e sessie na de zomervakantie om met elkaar naar oplossingen te zoeken.

Kom je ook? Meld je aan door een mail te sturen naar l.vanvliet@samwelzijn.nl. Geef daarbij jouw rol aan: werkzaam bij vrijwilligersorganisatie / onlangs vrijwilliger geweest / actief als vrijwilliger / overig.

Tot slot:
Vanuit SAM is er ook de SAM academie, daarvanuit worden trainingen georganiseerd voor vrijwilligersorganisaties en iedereen die vrijwilligerswerk doet binnen de gemeente. Er ligt een training klaar omtrent het werven van vrijwilligers, deze staat gepland om in het najaar te geven. De concrete tips en ideeën die er opgehaald worden uit deze sessies, nemen wij mee in deze training!
Met jouw kennis en ervaring help je anderen een stap verder.

Contact

Rijngaarde 1
2411 EV Bodegraven
KvK 41172496
NL39 RABO 0308881982