Vrijwillige Coaches


Vrijwillige Coaches begeleiden mensen die graag vrijwilligerswerk willen doen, maar daarbij een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Ondersteuning van een coach krijgen?

Als vrijwilliger wil jij je inzetten voor de samenleving en dat is heel bijzonder. Helaas is het niet altijd zo eenvoudig om vrijwilliger te worden als het lijkt. Jij hebt bruikbare kwaliteiten, maar soms lijkt het net of veel organisaties vragen om kwaliteiten waar jij net niet over beschikt. Soms ben je nog aan het ontdekken waar jij goed in bent, wat jij leuk vindt en/of wat bij jou past. Maar ook kan het zijn dat er andere factoren zijn die jouw weg naar vrijwilligerswerk bemoeilijken, bijvoorbeeld je lichamelijke of psychische gezondheid of misschien ben jij nog bezig met het leren van de Nederlandse taal. Jij bent bijzonder en jij wilt vrijwilliger worden, een Vrijwillige Coach kan jou hierbij helpen.

Vrijwillige Coach voor een cliënt
Ben jij een begeleider, verbonden aan een organisatie, en heb jij een cliënt die hulp van een Vrijwillige Coach kan gebruiken? Ook dan ben jij bij ons aan het juiste adres.

Wil jij ook coach worden?

Als vrijwillige coach sta jij naast iemand die vrijwilligerswerk zoekt. Je denkt mee en stelt vragen om diegene verder te helpen. Een stappenplan biedt hierbij handvatten, maar er wordt ook een grote mate van zelfstandigheid verwacht. Want: iedere situatie is anders. Daarbij maak je afspraken op de momenten dat het jullie zelf uitkomt.

Regelmatig verzorgen wij trainingen voor Vrijwillige Coaches. Iets voor jou? Meld je aan!

Neem contact op met:

 

 

Contact

Rijngaarde 1
2411 EV Bodegraven
KvK 41172496
NL39 RABO 0308881982