Jongerenwerk Bodegraven-Reeuwijk – activiteiten

activiteiten

Het jongerencentrum De Zon in Bodegraven is een belangrijke ontmoetingsplek voor jongeren. Hier kan je tijdens de inloopavonden binnen lopen om met vrienden te chillen of te gamen. Er zijn PS4 consoles, een tafeltennis, een tafelvoetbal en andere dingen om te doen. Beetje tv kijken kan, er is gratis internet en er zijn natuurlijk hele leuke jongerenwerkers aanwezig.

Je kunt in de wintermaanden lekker warm binnen zitten en hier (bijna) alles doen wat je wilt. Ontdek jouw talenten, maak je ambities bespreekbaar en maak er samen werk van. Er is bijvoorbeeld een mega vette dj installatie om mee aan de slag te gaan.

Liever alleen met meiden onder elkaar, dat kan ook!

In De Zon en op andere plekken in de gemeente organiseren we geregeld jongerenactiviteiten en geven we info over thema’s zoals over gamen, vuurwerk, seks, drugs en alcohol. In de weekenden zijn er regelmatig jamsessies, avondjes rond de bar, feesten en evenementen die veelal door jongeren zelf georganiseerd worden. Check voor activiteiten onze sociale media!

Meiden willen samen met andere meiden zijn om lekker te chillen zonder jongens bijvoorbeeld. Het meidenwerk doet verschillende activiteiten en toffe workshops, zoals een ‘professionele’ fotoshoot, make-up avonden en andere leuke activiteiten voor meiden. We delen de nieuwste trends met elkaar, hebben het over girl stuff, waarbij jijzelf met ideeën kunt komen om iets te gaan doen. We houden ervan leuke uitjes samen te ondernemen die niet of weinig kosten. Kom jij langs op een van onze meidenavonden? Neem even contact op met Drifa of Eva voor meer info. 

Drifa Bakkali

Jongerenwerk Bodegraven-Reeuwijk – activiteiten

  Iedere week wordt op donderdagavond de Zon omgetoverd tot een hangplek voor de jongeren van Bodegraven-Reeuwijk. Hier kun je een potje FIFA spelen op de beamer, hangen op de banken, muziek luisteren op de geluidinstallatie, rappen of zingen mag ook, darten, tafeltennissen, tafelvoetballen en nog veel meer. De jongerenwerkers zijn aanwezig om een babbeltje mee te hebben, maar je mag natuurlijk ook altijd advies vragen aan ze vragen. Ook kunnen ze je helpen bij het opzetten van een activiteit of bijvoorbeeld een jongerenreis plannen met je vrienden. Komen jij en je vrienden ook even kijken? Je kunt gewoon binnenlopen! 

  Dietmar Warnders

  Een potje voetballen doen de jongeren van Bodegraven-Reeuwijk graag. In samenwerking met de jongeren is daarom de voetbalavond in de sporthoeve ontstaan. Tijdens deze activiteit komen verschillende jongeren uit Bodegraven-Reeuwijk samen om een toernooitje met elkaar te spelen. Er wordt fanatiek gespeeld in de grote zaal met teams en iedere week weer de vraag: Wie is vandaag de beste. Wil je lekker een balletje meetrappen? Neem dan even contact op met Selmir. 

  Selmir Pejcinovic

  Voor de jongste doelgroep die aan het begin van hun ontwikkeling staan is het belangrijk om nieuwe vrienden te maken, maar ook nieuwe dingen te ontdekken. Daarom is er op de woensdag middag in De Zon een kinderwerk inloop met leuke activiteiten. Tijdens deze inloop wordt sport en spel afgewisseld met talentontwikkeling. Zo doen we verschillende leuke activiteiten zoals professor proefjes, een smartphone cursus, Tiktokolympics en meer. Maar ook bieden we samen met de buurtsportcoaches verschillende leuke sporten aan. Wil je in de kinderwerk whatsapp-groep of heb je vragen? Neem even contact op met Dennis 

  Dennis Baars

  Contact

  Rijngaarde 1
  2411 EV Bodegraven
  KvK 41172496
  NL39 RABO 0308881982