Jongerenwerk Bodegraven-Reeuwijk – activiteiten

activiteiten

Het jongerencentrum De Zon in Bodegraven is een belangrijke ontmoetingsplek voor jongeren. Hier kan je tijdens de inloopavonden binnen lopen om met vrienden te chillen of te gamen. Er zijn PS4 consoles, een tafeltennis, een tafelvoetbal en andere dingen om te doen. Beetje tv kijken kan, er is gratis internet en er zijn natuurlijk hele leuke jongerenwerkers aanwezig.

Je kunt in de wintermaanden lekker warm binnen zitten en hier (bijna) alles doen wat je wilt. Ontdek jouw talenten, maak je ambities bespreekbaar en maak er samen werk van. Er is bijvoorbeeld een mega vette dj installatie om mee aan de slag te gaan.

Liever alleen met meiden onder elkaar, dat kan ook!

In De Zon en op andere plekken in de gemeente organiseren we geregeld jongerenactiviteiten en geven we info over thema’s zoals over gamen, vuurwerk, seks, drugs en alcohol. In de weekenden zijn er regelmatig jamsessies, avondjes rond de bar, feesten en evenementen die veelal door jongeren zelf georganiseerd worden. Check voor activiteiten onze sociale media!

Meiden willen samen met andere meiden zijn om lekker te chillen zonder jongens bijvoorbeeld. Het meidenwerk doet verschillende activiteiten en toffe workshops, zoals een ‘professionele’ fotoshoot, make-up avondjes en andere stoere meiden dingen. We delen juicy gossips, hebben het over girl stuff, waarbij jijzelf met ideeën kunt komen om iets te gaan doen. We houden ervan leuke uitje samen te ondernemen die niet of weinig kosten.

Drifa Bakkali

Contact

Rijngaarde 1
2411 EV Bodegraven
KvK 41172496
NL39 RABO 0308881982