Ik heb een plan & idee

Een vraag?
Op zoek naar informatie?
Zorgen over iemand in de omgeving?
Zaken in het dorp anders of beter kunnen?
Op zoek naar gelijkgestemden om een plan of idee mee uit te werken?
Een grandioos idee en dat gedeeld en opgepakt moet worden?
Wij kunnen helpen!

Samen kom je verder

In de Huizen van Alles zijn medewerkers van welzijnsorganisatie SAM aanwezig. Ook andere organisaties zijn er regelmatig te vinden, zoals; de Gemeente Bodegraven-Reeuwijk, het Sociaal Team, SenW Bodegraven-Reeuwijk, KernKracht en Vota. Zij wijzen de beste route, brengen mensen in contact met elkaar of de juiste diensten, geven antwoord op vragen of signalen en denken mee hoe een plan of idee uitgewerkt kan worden tot een goed resultaat.

Pak een stoel… en schuif aan!

Pak een stoel is een informeel inloopmoment, zonder afspraak, in het Huis van Alles. Iedereen is welkom. De medewerkers van SAM hebben een stoel klaargezet om kennis te maken, een kopje koffie te drinken en bij te praten. Zij zijn iedere week te vinden in het Huis van Alles op de volgende momenten:

Waarder Dinsdag 10.00 – 11.00 uur
Nieuwerbrug Woensdag 14.00 – 15.00 uur
Bodegraven Donderdag 14.00 – 15.30 uur
Reeuwijk-Dorp Dinsdag in de even weken 10.00 – 11.00 uur
Reeuwijk-Brug Dinsdag 14.00 – 15.30 uur

 

Klik HIER voor de adresgegevens van de Huizen van Alles.

Rechtstreeks contact zoeken met een sociaal makelaar van SAM kan natuurlijk ook. De sociaal makelaar denkt mee, helpt mensen op weg, brengt mensen en initiatieven bij elkaar en verstrekt ze. De gegevens van de sociaal makelaars zijn te vinden op de pagina SAM medewerkers, of gebruik het contactformulier.

Contact

Rijngaarde 1
2411 EV Bodegraven
KvK 41172496
NL39 RABO 0308881982